Betaalmethoden

Bij ZeoDetox.com kunt u veilig en vertrouwd met de volgende betaalmethoden betalen:
(de vermelde prijzen op de webshop zijn incl. BTW.)

Ideal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Hoe werkt iDEAL?
Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

  • U bestelt een product
  • Kies iDEAL als betaalmethode
  • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
  • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
  • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
  • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
  • U ontvangt een bevestiging van uw bank

PayPal
PayPal
 is een online betaalservice waarmee u op eBay en in andere online winkels kunt betalen. Maar u kan met PayPal ook online geld overmaken naar familie en vrienden of geld ontvangen. PayPal heeft wereldwijd ruim 230 miljoen rekeningen. U kan betalen vanaf uw bank of giro, creditcard, of via het saldo van uw PayPalrekening. U dient hiervoor wel een account te hebben bij PayPal. Eenmalig koppelt u uw bank, giro of creditcard aan een PayPal-rekening. Het is gratis om een PayPal-rekening te openen.
Meer informatie over PayPal vindt u op http://www.paypal.nl


Bancontact Mister Cash
Met Bancontact/Mister Cash (alleen voor België) betaalt u veilig en snel online. Kies deze betaalmethode, vul uw kaartnummer en vervaldatum in en u wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid. Hier wordt gevraagd het bedrag te controleren en om aan te melden via de online beveiligingsmodule die u van uw bank hebt ontvangen.

Let op dat u aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Uw bank ondersteunt de dienst. Momenteel wordt online betalen met uw BC/MC-kaart ondersteunt door in ieder geval Fintro, Fortis, ING, Dexia, CBC, KBC, AXA en VDK Spaarbank.
  • U beschikt over een identificatiemiddel. Bancontact/Mister Cash-betalingen op internet worden beschermd door de beveiligde dienstverlening Web Banking. Neem contact op met uw bank indien u nog niet over Web Banking beschikt.
  • U kent uw kaartnummer en vervaldatum Om met uw betaalkaart op internet te kunnen betalen, moet u uw kaartnummer en vervaldatum kennen. Deze info wordt nog niet standaard vermeld op alle kaarten, maar u kunt ze online opvragen op de website van uw bank: AXA, CBC, Dexia, Fortis, ING, KBC, VDK.

Giropay
Wij bieden voor onze Duitse klanten de betaalmethode Giropay (alleen voor Duitsland) aan. Giropay is een online betaalmethode, die door meer dan 1500 banken en spaarbanken (Sparkassen) wordt aangeboden. Voor het gebruik van Giropay hoeft u zich niet apart aan te melden. U heeft alleen een bankrekening nodig die is aangemeld voor Online-Banking bij 1 van de 1500 deelnemende banken of spaarbanken. Door gebruik te maken van Giropay wordt u tijdens het betaalproces automatisch doorgeleid naar de betaalomgeving van uw bank, met de bijbehorende toegangscodes.

SOFORT banking
Voor onze Europese klanten uit België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Frankrijk en Polen bieden wij SOFORT Banking (voorheen DIRECTebanking) aan.  Het betaalsysteem is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL.

Per bankoverschrijven betalen
De naam van deze betaalmethode zegt het al. bij de keuze voor overboeking regelt u de betaling via bankoverschrijving. Wanneer u kiest voor deze betaalwijze, ontvangt u de betalingsinformatie direct op het scherm en per e-mail. Nadat de order is betaald, brengen wij u direct op de hoogte van de status zodat wij de order kunnen uitleveren.