(Aqualine)

€239,00 Incl. tax
+ -
Add to cart
Article number: AQ1200
No information found
Willemijn Sanders 20-02-2018 20:55

Ik proef heel duidelijk verschil met kraanwater. Het smaakt veel lekkerder, zachter. Het lijkt sprekend op bronwater wat ik anders in de supermarkt koop.
Ik kook er tevens de aardappelen en de groenten in.


peter langelaar 22-02-2014 14:02

Heb dit systeem boven kangen of omgekeerde Osmose verkozen mede omdat het zonder elektriciteit werkt en het water extra verrijkt wordt met mineralen en het keramisch filer van 0,2 micron net zo klein is als een omgekeerde osmose filter en met het meerstappen filter na het keramisch filter in dit systeem meerdere voordelen zoals genoemd op de site. Dit type systeem wordt ook nog eens aanbevolen door Dr Brian Clement de oprichter van http://hippocratesinst.org mocht je aan filtratie van 1 liter per uur te weinig hebben een omgekeerde Osmose levert 250 liter water per dag en dit water moet je verrijken met mineralen of zorgen dat je voldoende mineralen binnenkrijgt. Voor thuis is het een perfecte relatief goedkope oplossing die je water beter reinigt dan welk systeem ook dus echt een aanrader.


Bianca 28-01-2014 17:13

Ik proef duidelijk het verschil met kraanwater. Het water uit het ZeoVita waterfilter heeft meer smaak en is veel zachter. Ik hoef nu geen mineraalwater meer te kopen.


4.65 stars based on 3 reviews
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »