Toxaprevent Medi Plus (30 poedersticks)

Toxaprevent Medi Plus (30 poedersticks) Toxaprevent Medi Plus (30 poedersticks) Toxaprevent Medi Plus (30 poedersticks)

Toxaprevent Medi Plus (30 poedersticks)

(9 reviews)
€34,95
Artikelnummer: 11001051

DETOX-middel ter reiniging van het maag- en darmstelsel. Voor het ontgiften van het spijsverteringskanaal en het ontlasten van de lever en de nieren.

Toxaprevent Medi Plus - Zeoliet poeder (1 maand kuur - 30 stuks)

 

Download hier de bijsluiter Medi Plus

FROXIMUN TOXAPREVENT MEDI PLUS is bedoeld voor de preventie, behandeling en therapieondersteuning van ziekten. De werking berust op de bijzondere eigenschap dat het schadelijke stoffen al in het spijsverteringskanaal bindt. Hierdoor kan de lever als belangrijkste ontgiftingsorgaan effectief worden ontlast.

FROXIMUN TOXAPREVENT MEDI PLUS biedt het pure ontgiftingsvermogen van Froximun, met als extra toevoeging calcium en magnesium. Bij gebruik in poedervorm begint het al in het bovenste deel van het spijsverteringskanaal te werken.

Dosering en duur van het gebruik

 • Tenzij anders voorgeschreven door uw arts of therapeut, mengt u 1–2 keer per dag de inhoud van een stick door een ruime hoeveelheid vloeistof (bijv. een glas met 0,3 l koolzuurvrij water of groene thee) en drinkt u dit mengsel voor een hoofdmaaltijd op.
 • Gebruik niet meer dan de aangegeven dagelijkse hoeveelheid van 2 sticks, zonder uw arts, alternatieve genezer of therapeut te hebben geraadpleegd.
 • Deze verpakking is voldoende voor ongeveer 30 dagen (30 sticks).
 • Tenzij anders voorgeschreven door uw arts, alternatieve genezer of therapeut is na een ononderbroken gebruiksduur van 28 dagen een pauze van minstens 7 dagen nodig, voordat de behandeling mag worden herhaald.
 • Open de stick pas vlak voor het gebruik en meng de inhoud direct door de vloeistof. Neem alleen het aantal sticks uit de kartonnen doos dat u op dat moment nodig hebt.

Werking

 • Binding van ammonium.
 • Binding van de zware metalen lood en kwik.
 • Binding van histamine en andere aminen, bijvoorbeeld dimethylamine om de vorming van nitrosaminen te verminderen.
 • Essentiële stoffen zoals zink en ijzer worden aantoonbaar niet gebonden en blijven behouden voor het organisme.

Let op

 • Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of een medisch probleem hebt, dient u uw arts te raadplegen voordat u FROXIMUN TOXAPREVENT MEDI PLUS gebruikt.
 • Stop met het gebruik als u een ongebruikelijk effect bemerkt.
 • Niet tegelijk met geneesmiddelen gebruiken: wacht na inname van een geneesmiddel minstens 60 minuten voordat u FROXIMUN TOXAPREVENT MEDI PLUS gebruikt.

Bewaring en houdbaarheid

 • Buiten bereik van kinderen bewaren.
 • Droog en bij een temperatuur van minder dan 60 °C bewaren.
 • Beschermen tegen rechtstreeks zonlicht.
 • Zie voor de houdbaarheid de onderkant van het kartonnen doosje of de opdruk op de rand van de stick.

Ingrediënten

 • 1 Stick bevat 3.000 mg poeder bestaande uit MANC (Modified and Activated Natural Clinoptilolite), calciumcarbonaat en magnesiumcarbonaat.


Bekijk hier een algemeen filmpje over de werking van Zeodetox producten

Annie van Schaijk 15-01-2018 11:10

"voedselintolerantie"Ik volg nu sinds enkele jaren een streng dieet ivm diverse voedselintoleranties. Ik neem nu sinds drie maanden dagelijks 2 poedersticks Toxaprevent en voel me stukken beter. Ik heb meer energie en veel minder last van huidproblemen.Groeten Annie

Annie S. 15-12-2017 16:03

Snelle levering. Incl. Nederlandse gebruiksaanwijzing. Mijn darmen zijn een stuk rustiger sinds ik Froximun Zeoliet gebruik.

Michelle 06-06-2017 12:48

Ideaal medisch detoxmiddel. Ik gebruik het dagelijks om mijn lichaam te reinigen van gifstoffen. Ik zie er gezonder uit en voel me een stuk fitter.

Carin 16-07-2015 21:24

Ik heb nogal wat research gedaan naar zeolietpoeder, maar de Medische kwaliteit van Froximun geeft bij mijn patiënten de beste resultaten.

Marcel 12-07-2015 14:56

Super snelle service ;-) . Ik had het vrijdag besteld en werd zaterdag al geleverd.

Marcel 30-04-2015 16:15

Ik gebruik het zeolietpoeder van Froximun nu enige maanden op advies van mijn orthomoleculair arts. Het bleek na metingen dat door mijn amalgaamvullingen ik een veel te hoge concentratie kwik in mijn lichaam had zitten.

Na het verwijderen van mijn vullingen en het gebruik van het zeolietpoeder ben ik nagenoeg kwik vrij!

Ik heb weer veel meer energie en geen last meer van migraine. Super!

Henk de Rooij (Klassiek Homeopaat, Weert) 21-03-2014 17:31

Ik gebruik al jaren het gemicroniseerde zeolietpoeder van www.zeodetox.com in mijn praktijk.Bij deze enige ervaringen met ZeoDetox.Ik moet er wel bij vermelden, dat ik bij enkele patiënten persoons-en klachtgerichte additiva toevoeg voor een optimaal resultaat.

Ik ben het eerst zelf gaan gebruiken, met als gevolg een algemeen welbevinden.Bij diabetespatienten heb ik ZeoDetox gebruikt als drager om homeopatische en biochemische middelen te potentieren, i.p.v. de gebruikelijke melksuiker of lactose.

Patiente A. had jarenlang exceem op haar gezicht, dat na 6 weken ZeoDetox volledig is verdwenen.

Patiente B heeft al jaren lang vocht in het gezicht, armen. handen, buik, benen en enkels. Door een veel te verzuurd lichaam hielp geen enkele medicatie. Na twee maanden ZeoDetox begint het vocht weg te trekken. Alleen haar benen en enkels zijn nog dik en ik verwacht dat dit ook zal normaliseren. ZeoDetox werkt dus gunstig bij oedeem.

Patientes C en D hebben al jarenlang arthrose, met constant veel pijn in de nekstreek en niet kunnen slapen van de pijn. Reeds na enkele weken was de pijn aanzienlijke verminderd en genieten eindelijk een goede nachtrust.

Patient E heeft burnout en arthritis, beide klachten na een maand aanzienlijk verminderd.

Enkele kinderen met allergieën (steeds verkouden, jeukende ogen etc.), zijn in combinatie met homeopatische middelen of Schuesslerzouten hun klachten kwijt.

Patient F heeft(had) prostaatkanker. maar de PSA fluctueert van 5 tot soms meer dan 25. Zijn prostaat is weggenomen en hij is bestraald, krijgt een hormoonkuur en is nu begonnen met ZeoDetox waarbij hij zich inmiddels al veel beter voelt.Verder heb ik bemerkt dat bij levensbedreigende ziekten ZeoDetox in combinatie met MMS1 en MMS2 zeer succesvol kan zijn. Misschien wordt dit in de toekomst wel de ideale behandeling bij dit soort ziekten. Maar daar is nog te weinig ervaring mee. Ik ben dat nog aan het ontwikkelen.Feit is dat een verzuurd lichaam de hoofdoorzaak is van alle ziekten en dat is precies het terrein waarop ZeoDetox het meest effectief is.Dat was het voorlopig.Hartelijke Groet

H. de Rooij, (Klassiek Homeopaat, Weert)

Carina 04-02-2014 17:40

Beste ZeoDetox,Ik heb extreem last gehad van blaasjeseczeem. Zelfs zo erg dat ik 's nacht al krabbend wakker werd. Door het continue krabben aan handen en voeten had ik steeds last van pijnlijke wondjes.

Ben bij verschillende dermatologen geweest en heb allerlei zalfjes gehad, maar niks hielp. Heel erg frustrerend!Op aanraden van een vriend van mij ben ik het Zeoliet poeder van jullie gaan gebruiken. Dit wrijf je op de jeukende plekken en de jeuk gaat echt weg! Dit met als resultaat dat de huid dus niet meer kapot gekrabd wordt en zelfs herstelt! Ik ben meer dan tevreden met deze poeder!Groet,

Carina

Robert 10-12-2013 22:53

Echt super! De beste kwaliteit ultra fijn poeder voor een zeer scherpe prijs.

Lost goed op in water, smaakt prima en knarst niet tussen de tanden.

4.45 sterren op basis van 9 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »