Toxaprevent Medi Plus - Zeoliet poeder (1 maand kuur)

FROXIMUN Toxaprevent Medi Plus - Zeoliet poeder  (1 maand kuur) FROXIMUN Toxaprevent Medi Plus - Zeoliet poeder  (1 maand kuur) FROXIMUN Toxaprevent Medi Plus - Zeoliet poeder  (1 maand kuur)

Toxaprevent Medi Plus - Zeoliet poeder (1 maand kuur)

(9 reviews)
€29,95
Artikelnummer: 11001051

DETOX-middel ter reiniging van het maag- en darmstelsel. Voor het ontgiften van het spijsverteringskanaal en het ontlasten van de lever en de nieren.

Toxaprevent Medi Plus - Zeoliet poeder

Download hier de bijsluiter

FROXIMUN TOXAPREVENT MEDI PLUS is een 100% natuurlijk Medisch DETOX zelfzorgmiddel bedoeld ter preventie, behandeling en therapieondersteuning veroorzaakt door vervuiling.

Voor het op een veilige, betrouwbare en wetenschapelijk bewezen manier ontgiften van het lichaam van zware metalen (o.a. lood, cadmium, cesium en kwik), gifstoffen, schadelijke straling, ammonium, vrije radicalen en histamine. 

Voor het ontgiften van het spijsverteringskanaal en het ontlasten van de lever en de nieren.

Essentiële stoffen zoals zink en ijzer worden aantoonbaar niet gebonden en blijven behouden voor het organisme.

Verpakking:
De verpakking van 30 poedersticks is voldoende voor 30 dagen.

Werking:
Het zeolietpoeder doet haar werking in het gehele spijsverteringssysteem (mond, slokdarm, maag- darmstelsel). zie Hoe werkt Zeoliet?

Dosering en duur van het gebruik:

DETOX kuur
Voor een effectieve DETOX kuur kunt u het beste 1 to 2 tot maanden achtereengesloten Froximun Toxaprevent gebruiken. Dit kunt u indien gewenst twee keer per jaar doen.
De dagdosering bedraagt 1-2 x daags 1 poederstick.

Ter voorkoming
Als onderhoud en ter voorkoming van, kunt u Froximun Toxaprevent gedurende het gehele jaar door gebruiken. De dagdosering bedraagt  1 x daags 1 poederstick.

Ingrediënten
1 Stick bevat 3 gram poeder bestaande uit MANC® (Modified and Activated Natural Clinoptilolite), extra calciumcarbonaat en magnesiumcarbonaat.

Allergie-informatie
Geactiveerd 100% natuurlijk zeoliet is gegarandeerd vrij van additieven, tarwe, gluten, soja, melkproducten (lactose), suiker, zetmeel, actieve gist, zware metalen, conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen.

Dieet
Geactiveerd zeoliet past naast een regulier dieet tevens in een biologisch, vegetarisch of veganistisch dieet en is als koosjer en halal erkend.   

Medisch Hulpmiddel
FROXIMUN Toxaprevent MEDI Plus is een Europees gecertificeerd Medisch Hulpmiddel, voorzien van een CE-markering. Lees voor gebruik de bijsluiter

Bekijk hier een algemeen filmpje over de werking van Zeodetox producten

Annie van Schaijk 15-01-2018 11:10

"voedselintolerantie"Ik volg nu sinds enkele jaren een streng dieet ivm diverse voedselintoleranties. Ik neem nu sinds drie maanden dagelijks 2 poedersticks Toxaprevent en voel me stukken beter. Ik heb meer energie en veel minder last van huidproblemen.Groeten Annie

Annie S. 15-12-2017 16:03

Snelle levering. Incl. Nederlandse gebruiksaanwijzing. Mijn darmen zijn een stuk rustiger sinds ik Froximun Zeoliet gebruik.

Michelle 06-06-2017 12:48

Ideaal medisch detoxmiddel. Ik gebruik het dagelijks om mijn lichaam te reinigen van gifstoffen. Ik zie er gezonder uit en voel me een stuk fitter.

Carin 16-07-2015 21:24

Ik heb nogal wat research gedaan naar zeolietpoeder, maar de Medische kwaliteit van Froximun geeft bij mijn patiënten de beste resultaten.

Marcel 12-07-2015 14:56

Super snelle service ;-) . Ik had het vrijdag besteld en werd zaterdag al geleverd.

Marcel 30-04-2015 16:15

Ik gebruik het zeolietpoeder van Froximun nu enige maanden op advies van mijn orthomoleculair arts. Het bleek na metingen dat door mijn amalgaamvullingen ik een veel te hoge concentratie kwik in mijn lichaam had zitten.

Na het verwijderen van mijn vullingen en het gebruik van het zeolietpoeder ben ik nagenoeg kwik vrij!

Ik heb weer veel meer energie en geen last meer van migraine. Super!

Henk de Rooij (Klassiek Homeopaat, Weert) 21-03-2014 17:31

Ik gebruik al jaren het gemicroniseerde zeolietpoeder van www.zeodetox.com in mijn praktijk.Bij deze enige ervaringen met ZeoDetox.Ik moet er wel bij vermelden, dat ik bij enkele patiënten persoons-en klachtgerichte additiva toevoeg voor een optimaal resultaat.

Ik ben het eerst zelf gaan gebruiken, met als gevolg een algemeen welbevinden.Bij diabetespatienten heb ik ZeoDetox gebruikt als drager om homeopatische en biochemische middelen te potentieren, i.p.v. de gebruikelijke melksuiker of lactose.

Patiente A. had jarenlang exceem op haar gezicht, dat na 6 weken ZeoDetox volledig is verdwenen.

Patiente B heeft al jaren lang vocht in het gezicht, armen. handen, buik, benen en enkels. Door een veel te verzuurd lichaam hielp geen enkele medicatie. Na twee maanden ZeoDetox begint het vocht weg te trekken. Alleen haar benen en enkels zijn nog dik en ik verwacht dat dit ook zal normaliseren. ZeoDetox werkt dus gunstig bij oedeem.

Patientes C en D hebben al jarenlang arthrose, met constant veel pijn in de nekstreek en niet kunnen slapen van de pijn. Reeds na enkele weken was de pijn aanzienlijke verminderd en genieten eindelijk een goede nachtrust.

Patient E heeft burnout en arthritis, beide klachten na een maand aanzienlijk verminderd.

Enkele kinderen met allergieën (steeds verkouden, jeukende ogen etc.), zijn in combinatie met homeopatische middelen of Schuesslerzouten hun klachten kwijt.

Patient F heeft(had) prostaatkanker. maar de PSA fluctueert van 5 tot soms meer dan 25. Zijn prostaat is weggenomen en hij is bestraald, krijgt een hormoonkuur en is nu begonnen met ZeoDetox waarbij hij zich inmiddels al veel beter voelt.Verder heb ik bemerkt dat bij levensbedreigende ziekten ZeoDetox in combinatie met MMS1 en MMS2 zeer succesvol kan zijn. Misschien wordt dit in de toekomst wel de ideale behandeling bij dit soort ziekten. Maar daar is nog te weinig ervaring mee. Ik ben dat nog aan het ontwikkelen.Feit is dat een verzuurd lichaam de hoofdoorzaak is van alle ziekten en dat is precies het terrein waarop ZeoDetox het meest effectief is.Dat was het voorlopig.Hartelijke Groet

H. de Rooij, (Klassiek Homeopaat, Weert)

Carina 04-02-2014 17:40

Beste ZeoDetox,Ik heb extreem last gehad van blaasjeseczeem. Zelfs zo erg dat ik 's nacht al krabbend wakker werd. Door het continue krabben aan handen en voeten had ik steeds last van pijnlijke wondjes.

Ben bij verschillende dermatologen geweest en heb allerlei zalfjes gehad, maar niks hielp. Heel erg frustrerend!Op aanraden van een vriend van mij ben ik het Zeoliet poeder van jullie gaan gebruiken. Dit wrijf je op de jeukende plekken en de jeuk gaat echt weg! Dit met als resultaat dat de huid dus niet meer kapot gekrabd wordt en zelfs herstelt! Ik ben meer dan tevreden met deze poeder!Groet,

Carina

Robert 10-12-2013 22:53

Echt super! De beste kwaliteit ultra fijn poeder voor een zeer scherpe prijs.

Lost goed op in water, smaakt prima en knarst niet tussen de tanden.

4.45 sterren gebaseerd op 9 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »