Toxaprevent skin - Zeoliet huid suspensie (60 ml)

FROXIMUN Toxaprevent skin - Zeoliet huid suspensie (60 ml)

Toxaprevent skin - Zeoliet huid suspensie (60 ml)

(3 reviews)
€20,35
Artikelnummer: 11001044

Medisch Hulpmiddel ter verlichting en/of behandeling van diverse huidaandoeningen: - acne(jeugdpuistjes), (blaasjes-)eczeem, psoriasis - koortslip en gordelroos - wondjes, jeuk en huidirritaties - brand- en schaafwonden - insectenbeten

Toxaprevent skin - Zeoliet huid suspensie (60 ml)

Download hier de bijsluiter


FROXIMUN TOXAPREVENT SKIN suspensie is een 100% natuurlijk Medisch zelfzorgmiddel bedoeld ter preventie, behandeling en therapieondersteuning van chronische huidaandoeningen.

 • acne(jeugdpuistjes), (blaasjes-)eczeem, psoriasis 
 • herpes ziekten; zoals koortslip, genitale herpes en gordelroos
 • wondjes, jeuk en huidirritaties
 • brand- en schaafwonden 
 • insectenbeten


De suspensie is vrij verkrijgbaar, zonder recept.

FROXIMUN TOXAPREVENT SKIN suspensie heeft de eigenschap toxines, zware metalen, en onder invloed van bacteriën geproduceerde histaminen, door middel van ionenuitwisseling, van het huidoppervlakte te binden. Het werkt verkoelend en verlichtend tegen pijn en jeuk. 

Dosering en duur van het gebruik
Assistentie van een ander persoon kan nodig zijn voor de juiste toepassing van de suspensie. met name voor de plekken die voor uzelf moeilijk te bereiken zijn.
Tenzij anders voorgeschreven door uw arts of therapeut

 • breng de suspensie, in een laagje van ongeveer 2mm, aan op het aangetaste gebied van de huid en dek deze af met de meegeleverde medische folie wat groot genoeg is om dit gebied mee af te dekken
 • gebruik alleen de medische folie om het gebied mee af te dekken. Andere soorten folie kunnen huidirritaties veroorzaken
 • laat de suspensie niet langer dan twee uur op uw huid zitten
 • verwijder de suspensie na gebruik met schoon, helder water
 • de suspensie kan tot twee keer daags worden aangebracht. Zorg er voor dat de huid goed schoon is voordat u de suspensie aanbrengt
 • tenzij anders voorgeschreven, dient na een onafgebroken gebruiksduur van 14 dagen een pauze van minstens 5 dagen in acht genomen te worden voordat de behandeling mag worden herhaald. 

Inhoud en samenstelling:

Inhoud: 60 ml

MANC (=geactiveerd natuurlijk Clinoptiloliet Zeoliet), water.


FROXIMUN TOXAPREVENT SKIN is een Europees gecertificeerd Medisch Hulpmiddel, voorzien van een CE-markering. Lees voor gebruik de bijsluiter.

 

Ilse 01-06-2019 19:28

Ik was erg verwachtingsvol tot het bezorgt werd, dit was na 1 werkdag maar toen ik de gebruiksaanwijzing las en de inhoud zag was ik minder enthausiast. Je mag het niet op open wondjes smeren en het het is groenig klei achtig. Er zit folie bij wat je op maat moet knippen en dan direct na aanbrengen op de creme plakt. Maximaal 2 uur en dan moet je het afspoelen net koud water. Echt informatie die ik op voor Hans graag had geweten want ik dacht dat dit een soepele snel intrekkende creme zou zijn. Dit gaat dus in de kast en ik ga op zoek naar een betere creme voor mijn eczeem.Geachte mevrouw Tampubolon, beste Ilse,Wij hebben uw rewiew gelezen en enigsins verbaast dat u dit niet heeft gelezen, het infoblad staat onderaan bij dit product en kunt u gewoon downlaoden.

Onder het kopje inhoud en samenstelling ( zie volgende link) https://www.zeodetox.com/froximun-toxaprevent-skin-zeoliet-huid-suspensie-6.html

Onderaan deze pagina staat Download hier de bijsluiter hierin staat precies wat u vooraf wilde weten.

Daar u het product nog niet gebruikt heeft vinden wij het jammer dat u gelijk ons product afkeurd en op zoek gaat naar een beter product.

Om u tegemoet te komen, kunt u op onze website https://www.zeodetox.com/service/shipping-returns/ een retourformulier downlaoden en het product naar ons terugsturen indien gewenst als u het nog niet geopend heeft.

Dan zullen wij u dit product vergoeden mits ongeopend.Met vriendelijke groet

Mit freundlichen Grüßen

Kind regards

H. van EmbdenZeoDetox BV

Alexandra V. 13-11-2017 14:21

Werkt echt super tegen de jeuk!! Ik had al jaren last van eczeem op mijn been, maar sinds ik de suspensie van Froximun gebruik is de irritante jeuk weg. Ik krab het nu niet telkens kapot. De zeoliet in de suspensie helpt tevens bij het genezingsproces. Ben nu twee maanden vrij van eczeem.

Sabine Kortekaas 03-08-2016 15:30

Ik ben bij meerdere dermatologen geweest voor mijn blaasjes eczeem. Niets hielp. Ik bleef maar krabben. Gek werd ik er van. Deze suspensie helpt direct tegen de jeuk. Na enkele weken braaf smeren is het nu zo goed als weg. Ben erg tevreden en kan iedereen dit aanbevelen.

4.35 sterren op basis van 3 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »