Al onze Toxaprevent MANC geactiveerde zeolietproducten zijn Medisch CE gecertificeerd en volkomen veilig te gebruiken.

ZeoDetox BV is een webshop waar u 24/7 terecht kunt voor breed scala aan diverse producten ten behoeve van uw persoonlijke gezondheid. In onze huidige moderne maatschappij wordt ons lichaam dagelijks blootgesteld aan gifstoffen, zware metalen en schadelijke straling zonder dat we dat zelf in de gaten hebben (o.a. uitlaatgassen, luchtvervuiling, smog, fijnstof, zure regen, chemische bestrijdingsmiddelen op groente en fruit, conserveringsmiddelen, chemische geur- , kleur- en smaakstoffen, zoetstoffen, alcohol, gifstoffen in tabak, geneesmiddelen, cosmetica, chemicaliën in verf en plastics, zware metalen in de lucht, bodem en water).

Ons lichaam is zelf heel goed in staat om deze toxische stoffen te verwijderen, maar doordat we dagelijks zo veel giftige stoffen binnen krijgen en tegelijkertijd tekorten aan belangrijke voedingsstoffen hebben is ons lichaam minder goed in staat zichzelf te reinigen en alle gifstoffen af te voeren. Deze gifstoffen worden vervolgens opgeslagen in het lichaam in organen en vetweefsel.

Dit uit zich o.a. in chronische vermoeidheid en lusteloosheid, hoofdpijn, gewichtstoename, voedselintoleranties, allergieën, een verminderde weerstand, een verhoogd risico op ziektes, snelle veroudering van het lichaam, chronische maag- en darmaandoeningen en huidaandoeningen.

ZeoDetox B.V.
Lireweg 13
7051 HW  Varsseveld

K.v.K. no.  61286990
BTW no.   NL 854.28.46.92 B01

Bankgegevens:
ABN AMRO 45.77.36.011
BIC-code: ABNANL2A
IBAN-code: NL 26 ABNA 0457736011

Gratis verzending vanaf € 40,-

Medisch gecertificeerd

Veilig betalen

Binnen 24 uur verzonden