Over ons

Welkom op de webshop van ZeoDetox

 

Al onze Toxaprevent MANC geactiveerde zeolietproducten zijn Medisch CE gecertificeerd en volkomen veilig te gebruiken.


ZeoDetox BV is een webshop waar u 24/7 terecht kunt voor breed scala aan diverse producten ten behoeve van uw persoonlijke gezondheid. In onze huidige moderne maatschappij wordt ons lichaam dagelijks blootgesteld aan gifstoffen, zware metalen en schadelijke straling zonder dat we dat zelf in de gaten hebben (o.a. uitlaatgassen, luchtvervuiling, smog, fijnstof, zure regen, chemische bestrijdingsmiddelen op groente en fruit, conserveringsmiddelen, chemische geur- , kleur- en smaakstoffen, zoetstoffen, alcohol, gifstoffen in tabak, geneesmiddelen, cosmetica, chemicaliën in verf en plastics, zware metalen in de lucht, bodem en water).

Ons lichaam is zelf heel goed in staat om deze toxische stoffen te verwijderen, maar doordat we dagelijks zo veel giftige stoffen binnen krijgen en tegelijkertijd tekorten aan belangrijke voedingsstoffen hebben is ons lichaam minder goed in staat zichzelf te reinigen en alle gifstoffen af te voeren. Deze gifstoffen worden vervolgens opgeslagen in het lichaam in organen en vetweefsel.

Dit uit zich o.a. in chronische vermoeidheid en lusteloosheid, hoofdpijn, gewichtstoename, voedselintoleranties, allergieën, een verminderde weerstand, een verhoogd risico op ziektes, snelle veroudering van het lichaam, chronische maag- en darmaandoeningen en huidaandoeningen.


Bedrijfsgegevens Zeodetox prufsiegel

ZeoDetox B.V.
Lireweg 13
7051 HW  Varsseveld

K.v.K. no.  61286990
BTW no.   NL 854.28.46.92 B01

Bankrekeninggegevens:
ABN AMRO 45.77.36.011
BIC-code: ABNANL2A
IBAN-code: NL 26 ABNA 0457736011


 

 

Klantenservice

Heeft u vragen over onze producten?  


U kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen:
  • via email:  [email protected]
  • via telefoon: 0315 - 76 90 29
  • via tickets: Heeft u vragen over uw bestelling, dan verzoeken wij u via "Mijn account" onder "Tickets" uw vraag te stellen. Deze vragen, die wij van u ontvangen, zijn gekoppeld aan uw factuur en gegevens zodat we u vele malen sneller van dienst kunnen zijn.Openingstijden klantenservice

Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag, van 10:00 uur tot 17:00 uur, telefonisch bereikbaar op: 0315 - 76 90 29

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »