Betaalmethoden

Betaalmethoden

Bij ZeoDetox.com kunt u veilig en vertrouwd met de volgende betaalmethoden betalen:
(de vermelde prijzen op de webshop zijn incl. BTW.)


Ideal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Hoe werkt iDEAL?
Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:
 • U bestelt een product
 • Kies iDEAL als betaalmethode
 • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
 • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
 • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
 • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
 • U ontvangt een bevestiging van uw bankPayPal
PayPal
is een online betaalservice waarmee u op eBay en in andere online winkels kunt betalen. Maar u kan met PayPal ook online geld overmaken naar familie en vrienden of geld ontvangen. PayPal heeft wereldwijd ruim 230 miljoen rekeningen. U kan betalen vanaf uw bank of giro, creditcard, of via het saldo van uw PayPalrekening. U dient hiervoor wel een account te hebben bij PayPal. Eenmalig koppelt u uw bank, giro of creditcard aan een PayPal-rekening. Het is gratis om een PayPal-rekening te openen.
Meer informatie over PayPal vindt u op http://www.paypal.nl
Credicard
U kunt uw bestelling ook betalen per creditcard (Mastercard / Eurocard en Visa). Er worden geen extra transactiekosten berekend. U betaalt alleen de kosten die uw creditcardmaatschappij aan u berekent. Betalingen met creditcards gaan net als bij de andere betaalmethoden via een secure server. Dit houdt in dat uw creditcardgegevens versleuteld verzonden worden. De gegevens zijn dusdanig gecodeerd dat het voor derden onmogelijk is deze te ontcijferen tijdens het transport. Uw creditcardgegevens, zoals het nummer en de vervaldatum, worden uiteraard niet door ons opgeslagen.


Klarna facuur achteraf betalen
Achteraf betalen met Klarna Factuur (NL).
Koop nu en betaal pas over 14 dagen!

Voor klanten binnen Nederland is het mogelijk om tot een bestelbedrag van € 1.500,- achteraf te betalen via Klarna Factuur. Als u kiest voor achteraf betalen met Klarna Factuur ontvangt u eerst uw bestelling in huis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om deze te betalen.

Onze betaalpartner Klarna zal u per e-mail de factuur toesturen. De betaling hiervan dient u binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen, zoals aangegeven op de factuur. Uw bestelling mag maximaal een waarde hebben van € 1.500,- en om achteraf te kunnen betalen met Klarna Factuur, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Door voor deze betaalmethode te kiezen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna.

Stapsgewijs betalen met Klarna:

 • Kies tijdens het bestelproces voor achteraf betalen met Klarna Factuur.
 • Vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in. Op basis van uw gegevens vindt binnen enkele seconden een kredietcheck plaats. Deze check kijkt of u in aanmerking komt om met Klarna te betalen. Lukt het de eerste keer niet, geen nood, dit kan ook door een typefout komen. Controleer daarom uw gegevens en probeer het gerust nog een keer. Wordt u onverhoopt toch geweigerd door Klarna, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
 • Bij acceptatie wordt uw bestelling op werkdagen, mits voor 14.00 uur geplaatst, direct verzonden en u ontvangt van Klarna uw factuur per e-mail. Indien u binnen 5 dagen na ontvangst van uw bestelling geen factuur heeft ontvangen, verzoeken wij u contact op te nemen met ons of met de klantenservice van Klarna (020 - 8082852).
 • Voorkom aanmaningskosten door uw factuur binnen 14 dagen aan Klarna te betalen zoals aangegeven.
 • Kortom: eerst zien, dan pas betalen. Veilig en simpel.

Voor de service van achteraf betalen via Klarna Factuur, berekenen wij € 1,95 administratiekosten. Heeft u nog vragen, of komt u niet door de kredietcheck? Neem dan contact op met de klantenservice van Klarna (020 - 8082852). Klarna behoudt zich het recht voor om in incidentele gevallen betaling via Klarna Factuur naderhand af te keuren. Mocht dit onverhoopt het geval zijn, dan zal u daar per e-mail over worden ingelicht. Desgewenst kunt u contact opnemen met Klarna voor een opgave van de redenen voor de weigering.Maestro
Onze buitenlandse klanten kunnen veilig, eenvoudig en snel online betalen via Maestrocard.  Ze betalen met hun internationale bankpas, voorzien van het Maestro-logo, en pincode.Bancontact Mister Cash
Met Bancontact/Mister Cash (alleen voor België) betaalt u veilig en snel online. Kies deze betaalmethode, vul uw kaartnummer en vervaldatum in en u wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid. Hier wordt gevraagd het bedrag te controleren en om aan te melden via de online beveiligingsmodule die u van uw bank hebt ontvangen.

Let op dat u aan de volgende voorwaarden voldoet:
 • Uw bank ondersteunt de dienst. Momenteel wordt online betalen met uw BC/MC-kaart ondersteunt door in ieder geval Fintro, Fortis, ING, Dexia, CBC, KBC, AXA en VDK Spaarbank.
 • U beschikt over een identificatiemiddel. Bancontact/Mister Cash-betalingen op internet worden beschermd door de beveiligde dienstverlening Web Banking. Neem contact op met uw bank indien u nog niet over Web Banking beschikt.
 • U kent uw kaartnummer en vervaldatum Om met uw betaalkaart op internet te kunnen betalen, moet u uw kaartnummer en vervaldatum kennen. Deze info wordt nog niet standaard vermeld op alle kaarten, maar u kunt ze online opvragen op de website van uw bank: AXA, CBC, Dexia, Fortis, ING, KBC, VDK.


Giropay
Wij bieden voor onze Duitse klanten de betaalmethode Giropay (alleen voor Duitsland) aan. Giropay is een online betaalmethode, die door meer dan 1500 banken en spaarbanken (Sparkassen) wordt aangeboden. Voor het gebruik van Giropay hoeft u zich niet apart aan te melden. U heeft alleen een bankrekening nodig die is aangemeld voor Online-Banking bij 1 van de 1500 deelnemende banken of spaarbanken. Door gebruik te maken van Giropay wordt u tijdens het betaalproces automatisch doorgeleid naar de betaalomgeving van uw bank, met de bijbehorende toegangscodes.SOFORT banking
Voor onze Europese klanten uit België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Frankrijk en Polen bieden wij SOFORT Banking (voorheen DIRECTebanking) aan.  Het betaalsysteem is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »