Toxaprevent Halistop (180 tabs)

Toxaprevent Halistop (180 tabs) Toxaprevent Halistop (180 tabs) Toxaprevent Halistop (180 tabs) Toxaprevent Halistop (180 tabs)

Toxaprevent Halistop (180 tabs)

(0 reviews)
€44,95

Froximun Toxaprevent Halistop kauwtabletten ter voorkoming en/of vermindering van halitose, cariës, tandplak, tandvleesontsteking, aften en tongbeslag. Duo verpakking.

Toxaprevent Halistop -Zeoliet kauwtabletten (180 tabs)


Download hier de bijsluiter


Toxaprevent Halistop -Zeoliet kauwtabletten (180 tabs) is een natuurlijk medisch zelfzorgmiddel voor natuurlijke regulatie van halitose (slechte adem) middels binding en afvoer van ammoniakhoudende geurstoffen. In de mondholte, in het bijzonder op de tong en tussen het tandvlees, worden geuractieve stoffen gebonden en afgevoerd. Door de afname van histamines wordt de wondheling van ontstekingen versneld.

 
In het bijzonder door het gebruik van de natuurlijke zoetstof stevia en citroen krijgt het product een aangename smaak. Het voordeel van de zoetstoffen die zijn gebruikt is dat het geen tandbederf veroorzaakt en geschikt is voor diabetici.


Dosering en duur van het gebruik
6 tot maximaal 9 kauwtabletten per dag. Goed fijn kauwen in de mond alvorens door te slikken omdat de stoffen in de mond hun werk moeten doen. Niet in zijn geheel met water doorslikken. Raadpleeg voor verdere toelichting de bijgesloten gebruiksaanwijzing in de verpakking.


Werking
Toxaprevent Halistop -Zeoliet kauwtabletten (180 tabs) ter voorkoming en/of vermindering van halitose (slechte adem), cariës (gaatjes), tandplak, tandvleesontsteking, aften en tongbeslag.


Ingrediënten
MANC® (Modified and Activated Natural Clinoptilolite), Isomalt, Citroenpulver, Hydroxypropylcellulose, Magnesiumstearaat, Stevia.


Medisch Hulpmiddel
Toxaprevent Halistop -Zeoliet kauwtabletten (180 tabs) is een Europees gecertificeerd Medisch Hulpmiddel, voorzien van een CE-markering. Lees voor gebruik de bijsluiter. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »