Darmgezondheid detox

Froximun Toxaprevent is een detox kuur ter reiniging van het maag- en darmstelsel. Voor het ontgiften van het spijsverteringskanaal, het ontlasten van de lever en de nieren en binding van zware metalen, gifstoffen en schadelijke straling in het maag- en darmstelsel. Froximun Toxaprevent Medi Pure is met zeoliet capsules en Froximun Toxaprevent Medi Plus is in poedervorm.

De darm heeft als basisorgaan ook een functie binnen het immuunsysteem en vormt een barrière tegen het binnendringen van lichaamsvreemde structuren. Het darmslijmvlies werkt als een beschermende, mechanische barrière en zorgt samen met de afweercellen van het immuunsysteem van de darm voor het juiste evenwicht.

Als de werking van het darmslijmvlies verstoord is, dan leidt dit tot gezondheidsproblemen. Door een ontgiftingskuur gericht op darmen te volgen, zal het verstoorde maag- en darmstelsel worden hersteld.

Froximun Toxaprevent zeoliet capsules of zeoliet poeder kopen bij ZeoDetox

ZeoDetox is een webshop met een breed scala aan gezondheidsproducten. We zijn partner van Froximun Toxaprevent, we bieden hun natuurlijke producten aan. Naast capsules en poedersticks voor darmdetox heeft het merk ook producten voor het immuunsysteem en allergieklachten. Daarnaast verkopen we Froximun Toxaprevent producten gericht op mondverzorging en huidverzorging. In ons assortiment vindt u verder producten voor waterzuivering, waaronder filters die drinkwater kunnen zuiveren.

Door bij ZeoDetox te bestellen heb je:

  • Binnen 24 uur verzonden
  • Veilig te betalen
  • Gratis verzending vanaf 40 euro

Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop van ZeoDetox. Heeft u vragen over onze Froximun Toxaprevent producten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice is maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar op 0315 – 76 90 29.

Froximun Toxaprevent producten

De Froximun Toxaprevent producten zijn bedoeld voor de preventie van lichamelijke problemen, veroorzaakt door een verstopt maag- en darmstelsel. De goede werking berust op de bijzondere eigenschap dat het schadelijke stoffen al in het spijsverteringskanaal bindt. Hierdoor kan de lever als belangrijkste ontgiftingsorgaan effectief worden ontlast.

Froximun Toxaprevent Medi Pure

In capsulevorm is er Froximun Toxaprevent Medi Pure voor het ontgiften van de darmen. De capsules zijn eenvoudig in gebruik en worden vanwege de zuiver natuurlijke samenstelling uitstekend verdragen in het maag- en darmkanaal. Voor een effectieve detox kuur darmen dient u 1 tot 2 maanden aangesloten Froximun Toxaprevent Medi Pure capsules gebruiken. Dit kunt u indien gewenst twee keer per jaar herhalen. De dagdosering bedraagt driemaal daags 2 capsules innemen voor elke hoofdmaaltijd met een ruime hoeveelheid water of groene thee. Onze verpakking met 180 capsules is genoeg voor 30 dagen. Andere belangrijke informatie leest u op de productpagina van Medi Pure.

Froximun Toxaprevent Medi Plus

Zeoliet poeder is verkrijgbaar in een poederstick Froximun Toxaprevent Medi Plus. Voor het natuurlijk ontgiften van de darmen. Bij gebruik in poedervorm begint het al in het bovenste deel van het spijsverteringskanaal te werken. De dosering is als volgt: 1 à 2 keer per dag mengt u de inhoud van een stick door een ruime hoeveelheid water of groene thee, dit mengsel drinkt u voor een hoofdmaaltijd op. Froximun Toxaprevent Medi Plus heeft als extra toevoeging calcium en magnesium. Onze verpakking bestaat uit 30 sticks en is voldoende voor 30 dagen. Meer informatie leest u op de productpagina van Medi Plus.

Wat is zeoliet?

Zeoliet is een vulkanisch klei-mineraal. Het is miljoenen jaren geleden ontstaan doordat vulkanisch as in de zee terechtkwam. De vulkanische asdeeltjes reageerden met de zoutionen van de zee en vormden op de zeebodem een soort kleilaag. Deze poreuze kleilaag heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot het vulkanische mineraal zeoliet. Er bestaan vele soorten zeoliet, voor darmdetox wordt Clinoptiloliet Zeoliet gebruikt. Froximun haalt het Clinoptiloliet Zeoliet uit een gecertificeerde zeolietmijn in Europa. Het wordt gedolven in de vorm van grote brokken, vervolgens worden deze brokken vermalen tot zeolietpoeder.

Wonderbaarlijke eigenschappen

Wat maakt Clinoptioliet Zeoliet zo bijzonder en waarom werkt het zo goed als detoxmiddel? Het heeft te maken met de vindplaats en het activatieproces van het zeolietpoeder. De vindplaats bepaalt de honingraatstructuur en de poriegrootte. Deze zijn van belang voor de werking als ionenwisselaar en het binden van zware metalen en gifstoffen. Het poreuze zeolietkristal bestaat uit aluminiumsilicaat verbindingen. Het kristal is van nature negatief geladen en heeft zich bij de vorming van het kristal geneutraliseerd met positieve mineralen uit de oer-natuur, waaronder calcium, magnesium, kalium, natrium en ijzer.

Waarom uw darmen reinigen?

Ervaart u lichamelijke problemen als chronische vermoeidheid en lusteloosheid, hoofdpijn, diarree, buikkrampen, brandend maagzuur, PDS, huidklachten, allergieën en/of een verminderde weerstand? Het kan zijn dat uw darmkanaal is verstopt en vervuild. Ons lichaam wordt dagelijks blootgesteld aan een grote hoeveelheid gifstoffen, zware metalen en schadelijke straling. Doordat we zoveel giftige stoffen binnenkrijgen en tegelijkertijd tekorten aan belangrijke voedingsstoffen hebben, is ons lichaam minder goed in staat zichzelf te reinigen en alle gifstoffen af te voeren. Door een reinigingskuur of darmdetox te volgen helpt u uw lichaam met het verwijderen van alle toxische stoffen.

Plaats een bestelling

Heeft u last van lichamelijke klachten en denkt u dat een darmdetox de oplossing kan zijn? Probeer dan de producten van Froximun Toxaprevent. Profiteer nu van de volumekorting: bij 2 verpakkingen krijgt u 5% korting en bij 3 verpakkingen ontvangt u 10% korting. Neem contact met ons op als u meer informatie wenst. U mag het contactformulier invullen, een e-mail sturen naar info@zeodetox.com of bellen naar 0315 – 76 90 29. Onze klantenservice is elke werkdag van 10:00 tot 17:00 uur bereikbaar.