Verzenden & retourneren

Gratis verzending NL+BE bij besteding vanaf 40 euro!*
*Behalve voor de producten in ‘waterzuivering’

Wij bezorgen uw bestelling gratis thuis, op uw werk of bij de buren, als de bestelling een waarde van 40 euro heeft of meer. De (gratis) levering vind plaats door onderstaande betrouwbare partners.

Bezorgd door PostNL             TNT           DPD

Bezorging Nederland

Zendingen binnen Nederland worden bezorgd door PostNL. Zij leveren op de volgende dagen:
Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

PostNL-app
Om op de hoogte te blijven van de status van jouw pakket, is het handig om de PostNL app te downloaden. Daarin kun jij het pakket op elk moment volgen. Hoe je dat doet, lees je via deze link: https://www.postnl.nl/campagnes/postnl-app/

Niet thuis
Wanneer PostNL een pakket niet bij u kan afleveren bieden ze het standaard aan bij uw buren. Als de pakketbezorging ook niet lukt bij uw buren, dan zult u een bericht van de bezorger ontvangen. Op dit bericht staat een ‘niet-thuis-code’. Met deze code kunt u op de website https://mijnpakket.postnl.nl/inbox een keuze maken voor een tweede pakketbezorging op een dag, tijdvak en locatie dat u beter uitkomt.

Pakket afhalen
Indien u en uw buren bij de tweede aanbieding niet thuis zijn en u uw pakket niet heeft kunnen ontvangen, dan kunt u met het bericht van de bezorger de zending ophalen op één van de PostNL Postkantoren. U heeft hiervoor drie weken de tijd. Daarna gaat de zending retour naar onze distributie in Varsseveld. Als u uw zending op gaat halen dient u zich altijd te legitimeren.

Bezorging België

Zendingen voor België worden door TNT of DPD bezorgd.
TNT levert op de volgende dagen: Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
DPD levert op de volgende dagen: Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Update bezorging Belgie in verband met Corona

Bezorgoptie ‘ophalen op PostNL-punten’ vervalt
Het is niet meer mogelijk om de optie ‘ophalen op PostNL-punten’ aan te bieden voor pakketten naar België. De consument kan de bezorgoptie niet meer selecteren in de check-out, daarvoor hoef je zelf niets te doen. Het is belangrijk om je klanten hiervan op de hoogte te brengen via je eigen website.

Thuisbezorging
In België geldt een tweede aanbiedpoging. Indien een consument bij de tweede bezorgpoging het pakket niet in ontvangst kan nemen, wordt dit pakket naar een PostNL-punt verstuurd dat openblijft. Consumenten worden op de hoogte gebracht zodra zij hun pakket kunnen ophalen bij de betreffende locatie.

NOTE: In België worden de zendingen twee keer aangeboden. Bent u niet thuis, en/of het pakket kan niet in ontvangst worden genomen, dan wordt het pakket automatisch retour gezonden naar onze distributie in Varsseveld. Wanneer wij de zending daardoor opnieuw moeten verzenden brengen wij u € 5,90 in rekening. Deze dient vooraf betaald te worden.

Verzendkosten

(alle vermelde prijzen op de webshop zijn incl. BTW.)
Verzendkosten binnen Nederland: €4,90 bij bestellingen tot € 40,-
Verzendkosten België: €5,90 bij bestellingen tot € 40,-
Verzendkosten Bulgarije: €19,90
Verzendkosten Denemarken: €12,90
Verzendkosten Duitsland: €6,90
Verzendkosten Estland: €21,90
Verzendkosten Luxemburg: €6,90
Verzendkosten Finland: €15,90
Verzendkosten Frankrijk: €11,90
Verzendkosten Griekenland: €23,90
Verzendkosten Groot-Brittanië (excl kanaaleil.): €9,90
Verzendkosten Hongarije: €16,90
Verzendkosten Ierland: €15,90
Verzendkosten Italie: €12,90
Verzendkosten Letland:€22,90
Verzendkosten Litouwen: €22,90
Verzendkosten Oostenrijk: €12,90
Verzendkosten Polen: €17,90
Verzendkosten Portugal €14,90
Verzendkosten Roemenië: €20,90
Verzendkosten Slovenië: €17,90
Verzendkosten Slowakije: €16,90
Verzendkosten Spanje: €14,90
Verzendkosten Tsjechië: €16,90
Verzendkosten Zweden: €16,90

Levertijden

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Wij leveren uw bestelling aan huis, op het werk of bij de buren af; binnen 2-3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling/betaling.

Retourneren

Producten kunnen binnen een termijn van 14 dagen na levering worden geretourneerd. Voor producten waar hygiëne van belang is, zoals tabletten, capsules, poeders en andere gesealde producten, geldt dat deze enkel ongeopend en in ongeschonden staat retour mogen.

In geval van retour worden het aankoopbedrag en de heenverzendkosten vergoed, de retourzending is voor uw rekening. Het aankoopbedrag zal zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 30 dagen terugbetaald worden. Mocht een product u niet in goede staat bereiken dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Producten die u niet in goede staat bereiken dienen, na contact met de klantenservice van ZeoDetox.com, eveneens te worden geretourneerd, de bijdrage in de verzendkosten wordt in dat geval per zaak beoordeeld. Artikelen waarvan de veiligheidsverpakking is verbroken kunnen derhalve niet worden geretourneerd zonder dat hier nadrukkelijk contact over is geweest met de klantenservice van ZeoDetox.com.

Download hier uw Formulier voor Herroeping

Prijzen

De vermelde prijzen op de webshop zijn incl. BTW.